Westerlo.info

De site voor en door Westerlo
woensdag, 5 augustus, 2020 - 03:40

2.300 kruiwagens voor inwoners van Tongerlo

maandag, 16 mei, 2016

Bouwmarkt Cevo in Tongerlo deelde zaterdagmorgen 2300 gevulde kruiwagens t.w.v. 65 euro het stuk uit aan alle gezinnen van Tongerlo. Met deze actie wilde Cevo zijn veertigjarig bestaan nog eens extra in de bloemetjes zetten. Het werd een gezellige Tongelse overrompeling in de Meulemanslaan.

"Cevo bestaat dit jaar 40 jaar en dat zetten we dit jaar vier keer in de kijker met diverse acties", vertelt Martine De Seranno van Cevo. "Met het uitdelen van 2300 gevulde kruiwagens aan de mensen van Tongerlo willen we hen bedanken voor het jarenlange vertrouwen in onze zaak. Cevo is klaar voor de toekomst en daar zijn we onlangs aan begonnen met een vernieuwde winkel en ook onze online winkel. In de zomer en het najaar komen er nog twee andere acties."

"Het voelt aan als een leuk volksfeest", vertelt Martine die samen met de twee dochters en tante Mia hun cadeau en die van enkele familieleden kwam afhalen. Het is een mooi gebaar van Cevo. Een kruiwagen, een zak potgrond en een schop kunnen we altijd gebruiken." Het zelfde verhaal klonk bij Beda Michiels. "'t Is leuk om te zien dat alle mensen van Tongerlo hier aan 't aanschuiven zijn. Ik heb met mensen gepraat die ik al een hele tijd niet meer tegengekomen ben, ook al wonen we allen in Tongerlo. Ik werk graag in de tuin en op het land. Een extra kruiwagen is dan ook graag meegenomen."

(Bron: Het Nieuwsblad)

Categorieën: 

Navigatie

Sponsors

Enquete of Kwis

In welk boek van Willem Elsschot spelen de kastelen van de Familie De Merode een rol.

Tweets voor en door Westerlo