Westerlo.info

De site voor en door Westerlo
donderdag, 2 juli, 2020 - 19:53

Fandag KVC Westerlo op zondag 24 juli

vrijdag, 22 juli, 2016

Op zondag 24 juli nodigt KVC Westerlo al haar fans uit voor de jaarlijkse fandag. Hoogtepunten deze editie zijn de spelersvoorstelling, een deathride en het buffet, mede gepresenteerd door Willem en Miette van Jalapeño Loco.

Het startschot voor deze editie wordt gegeven om 13.30u. Het programma ziet er als volgt uit:

13.30u: OPENING ANIMATIEDORP

13.30u - 15.30u: OPEN TRAININGEN JEUGD OP A-VELD

16.00u - 17.00u: SPELERSVOORSTELLING OP A-VELD

17.00u - 18.00u: HANDTEKENINGENSESSIE

17.00u - 19.30u: PASTABUFFET

18.00u - 21.00u: OPTREDEN FENIX

Animatiedorp

Het animatiedorp bestaat dit jaar uit springkastelen, panna games georganiseerd door Streetsoccer Belgium, een grimeerstand, fotostand met de Kemphaan, een veiling van de spelersvlaggen, voetbalspelletjes (latje trap, jongleren) waarmee prijzen te winnen vallen, infostanden van onze medische staf en het G-voetbal,... Toppers deze editie zijn de deathride en het bumperballen spel. Voldoende animatie dus voor klein én groot!

Het animatiedorp sluit aan tegen ons supergezellige Kuipjesterras met verschillende drankstanden, ijsjes geschept door het Ijskaffee van het Torenhof en onze 'feel good summer' cocktailbar!

Open trainingen jeugd

In het stadion kan je een kijkje nemen hoe onze jongsten opgeleid worden tot echte topspelers. Beide kunstgrasvelden worden gebruikt om kennis te maken met onze oudere jeugdspelers en met onze Ladies Academy.

Spelersvoorstelling

De spelersvoorstelling vindt plaats in het stadion. De Westel Chicks zullen optreden terwijl al onze jeugdteams het veld betreden. Achtereenvolgens worden de jeugdelftallen, de A-kern en de fanclubs voorgesteld. Dit moet het hoogtepunt worden van onze Fandag! 

Handtekeningensessie

Maak kennis met alle spelers van de A-kern en verzamel hun handtekeningen op je eigen persoonlijke fiche! Zij wachten op je in het animatiedorp.

Pastabuffet

Dit jaar presenteert het Themacafé jou een pastabuffet met keuze uit vier verschillende soorten pasta. Het dessert wordt door niemand minder dan Willem en Miette van Jalapeño Loco, finalisten van 'Mijn Pop-uprestaurant', klaargemaakt en gepresenteerd. Op onze Fandag kan je dus ook met hen kennis maken! Na een hele dag rondgelopen te hebben in 't Kuipje heb je zeker en vast honger! Je dient wel op voorhand in te schrijven. Doe dit tot en met donderdag 21 juli via deze link!

Optreden Fenix

Vanaf 18.00u verhuist alle aandacht naar het podium voor het Themacafé. Daar zal Fenix het beste van zichzelf geven en jou meenemen langs de beste rockklassiekers van de laatste drie decennia. Pearl Jam, Metallica, Lenny Kravitz, Kings of Leon en The Red Hot Chili Peppers, zij zijn allemaal live te horen aan 't Kuipje!

Abonnementen

Fans die hun abonnement nog niet hebben afgehaald of een nieuw wensen te kopen kunnen terecht op het secretariaat tussen 14.00u en 18.00u.

Kom dus massaal genieten van alles wat 't Kuipje te bieden heeft op zondag 24 juli! Tot binnenkort!

(Bron: KVC Westerlo)

Navigatie

Sponsors

Enquete of Kwis

In welk boek van Willem Elsschot spelen de kastelen van de Familie De Merode een rol.

Tweets voor en door Westerlo