Westerlo.info

De site voor en door Westerlo
dinsdag, 7 juli, 2020 - 00:43

Flierefluiters op expeditie voor de natuur

donderdag, 31 maart, 2016

Op 25 en 26 juni nemen 50 teams deel aan Expeditie Natuurpunt, een tweedaagse trektocht doorheen de Vlaamse wildernis t.v.v. een natuurproject naar keuze. Joke, Tom, Eline en Stijn uit Westerlo willen hiermee geld inzamelen voor natuurgebied Rothoek-Kwarekken.

“Onze drijfredenen om aan deze expeditie deel te nemen zijn verschillend”, vertelt Joke Mariën. “Als voornaamste argument kunnen we wel aanhalen dat we - als inwoners van - ons nauw verbonden voelen met Westerlo. Zo vinden we het bijvoorbeeld alle vier heel fijn om in een groene gemeente te wonen waarbij het natuurgebied op een steenworp van onze woonplaatsen ligt. Het is algemeen geweten dat het beheren en onderhouden van lokale natuurgebieden geen evidentie is aangezien dit sterk afhankelijk is van subsidies en giften."

Je kan het team sponsoren via de online schenkknop op hun teampagina  (http://expeditienatuurpunt.be/project/1614/overview).  Belangrijk om te weten is dat men vanaf 40 euro een fiscaal attest ontvangt van Natuurpunt.

(Bron: Het Nieuwsblad)

Categorieën: 

Navigatie

Sponsors

Enquete of Kwis

In welk boek van Willem Elsschot spelen de kastelen van de Familie De Merode een rol.

Tweets voor en door Westerlo