Westerlo.info

De site voor en door Westerlo
dinsdag, 19 januari, 2021 - 12:09

FOX zoekt nieuwe cafébaas

woensdag, 2 november, 2016

Na 12 jaar voltijds een café te runnen, wil Gert Lemmens (44) het voortaan iets rustiger aan doen. Hij zoekt een nieuwe baas voor zijn FOX Café in Oosterwijk.

Een kerststal tijdens de feestdagen, een FOX Je Rot-festival in de zomer en daartussen nog een hele resem andere activiteiten. Gert Lemmens organiseerde het allemaal, boven op de dagelijkse werking van zijn café. "Enorm veel tijd stak ik daar allemaal in, maar ik deed dat met heel veel plezier. Ik heb geen dag tegen mijn goesting gewerkt. Tot nu, ik word bijna 45 jaar en ik voel dat het goed geweest is", zegt de cafébaas. "Ik zou het graag iets rustiger aan willen doen, tijd vrijmaken voor kleine dingen." Op werkgebied gaat de man een totaal andere richting in: hij gaat mazouttanks keuren.

In mei al nam Gert de beslissing. Nu is hij aan het zoeken naar een nieuwe cafébaas. "Ik zoek een waardige opvolger, iemand die de FOX in zijn huidige vorm laat verder bestaan zodat de vaste klanten nog het gevoel krijgen van 'thuis te komen'", legt Gert uit. "Alles is in de zaak aanwezig. Je bent vrij van brouwerij, brouwers en alle andere contracten." Wie geïnteresseerd is, neemt contact op via gertlemmens@telenet.be of 0479/23.78.32.

(Bron: Het Laatste Nieuws)

Categorieën: 

Navigatie

Sponsors

Enquete of Kwis

In welk boek van Willem Elsschot spelen de kastelen van de Familie De Merode een rol.

Tweets voor en door Westerlo