Westerlo.info

De site voor en door Westerlo
dinsdag, 19 januari, 2021 - 13:13

Kamp C lanceert nieuwe website

maandag, 9 oktober, 2017

Gisteren lanceerde Kamp C, het provinciaal centrum voor duurzaamheid en innovatie in de bouw van de provincie Antwerpen, een nieuwe website en huisstijl. Dit past volledig in de visie van de organisatie, die wil inzetten op een meer duurzame samenleving. Kamp C wil met de nieuwe website vooral burgers, lokale overheden en bouwbedrijven inspireren met goede voorbeelden uit de bouw, in plaats van enkel te sensibiliseren. 

Vanaf nu kan je als (ver)bouwer en bouwprofessional terecht op de gloednieuwe website van Kamp C. De website vertrekt niet meer vanuit de vier doelgroepen (particuliere (ver)bouwers, lokale overheden, onderwijsinstellingen en ondernemers) maar benadrukt vooral 2 principes waarop de nieuwe werking gebaseerd is: duurzaamheid en innovatie.

De nieuwe website van Kamp is opgebouwd in 2 delen: “Duurzaam bouwen en wonen” en “Innovatie”. In het eerste luik vinden (ver)bouwers een antwoord op al hun bouwvragen. Het tweede luik is bedoeld voor bouwprofessionelen. Scholen en universiteiten vinden in beide luiken het educatief aanbod van Kamp C terug. Zowel het Duurzaam Bouwloket en De Wijk van Morgen zijn direct gekoppeld en inspirerend voor alle doelgroepen.

(Bron: Het Nieuwsblad)

Categorieën: 

Navigatie

Sponsors

Enquete of Kwis

In welk boek van Willem Elsschot spelen de kastelen van de Familie De Merode een rol.

Tweets voor en door Westerlo