Westerlo.info

De site voor en door Westerlo
dinsdag, 7 juli, 2020 - 01:35

Kinderclub en Het Pareltje verhuizen naar Verlorenkost

vrijdag, 8 januari, 2016

In de Verlorenkost in Westerlo waar voordien de basisschool van Het Rietje zich bevond, zijn de grote verbouwingswerken bijna ten einde. Op de plaats van deze oude school komen de Kinderclub en Het Pareltje. Vanaf maandag 4 januari verhuizen ze naar deze vernieuwde locatie. 

Het officiële openingsfeest vindt plaats op zaterdag 30 januari in de Verlorenkost 7 in Westerlo. Van 14 tot 17 uur is iedereen welkom om eens een kijkje te komen nemen.

De Kinderclub, de buitenschoolse gemeentelijke kinderopvang, verhuist van hun stek achter de tekenschool in het centrum van Westerlo naar dit vernieuwde gebouw. En kinderdagverblijf Het Pareltje uit Oevel krijgt op deze locatie een tweede vestiging. Het Pareltje is een samenwerking tussen het OCMW, de gemeente en het dienstenchequebedrijf PIDT en heeft al een vestiging in de Gemeentestraat in Oevel. 

De Kinderclub en Het Pareltje delen dit gebouw. Alle ouders bereiken beide opvanginitiatieven via de Verlorenkost 7. Er is een gezamenlijke toegang aan de rechterkant van het gebouw waar ouders en kinderen opgesplitst worden langs een aparte deur met videocontrole om de veiligheid te bewaren.

(Bron: http://www.westerlo.be/nieuws/kinderclub-en-het-pareltje-verhuizen-naar-verlorenkost)

Categorieën: 

Navigatie

Sponsors

Enquete of Kwis

In welk boek van Willem Elsschot spelen de kastelen van de Familie De Merode een rol.

Tweets voor en door Westerlo