Westerlo.info

De site voor en door Westerlo
dinsdag, 7 juli, 2020 - 00:50

KVC Westerlo brengt eigen zonnebril op de markt

donderdag, 30 juni, 2016

Incredible Glasses ontwierp samen met KVC Westerlo het design van een eigen KVC Westerlo zonnebril, dit geheel in de clubkleuren met op de veren het logo van de club en de Kemphaan gedrukt. Vanaf nu is deze zonnebril, die ook gedragen wordt door de spelers van de club, verkrijgbaar in de fanshop van de Kemphanen.

"Het was eigenlijk mijn zoon Bert die met het idee voor een zonnebril voor Westel op de proppen kwam na een bezoek aan de fabriek in Italië", vertelt distributeur Fonny Bruyninckx. Grootste uitdaging bleek de bedrukking met het logo en de tekening van de mascotte, omdat dit in klein formaat diende te gebeuren. Het resultaat mag echter gezien worden. "Het is een zeer mooie zonnebril geworden, waarvan je de veren zelfs kan vervangen als je tijdens de week liever niet met de logo’s van de club rondloopt. Verder kan de bril ook gebruikt worden om glazen op sterkte in te plaatsen."

De bril, die ook wordt gedragen door sterren als Ronaldo, Roberto Mancini en Frank Raes, wordt in de shop verkocht aan de prijs van 49 euro per exemplaar. Zohra en Adil van ‘Thuis’ stelden mee de zonnebril voor, samen met enkele sterkhouders van de Kemphanen en uiteraard trainer Bob Peeters.

(Bron: Het Nieuwsblad)

Navigatie

Sponsors

Enquete of Kwis

In welk boek van Willem Elsschot spelen de kastelen van de Familie De Merode een rol.

Tweets voor en door Westerlo