Westerlo.info

De site voor en door Westerlo
vrijdag, 4 december, 2020 - 23:46

Nieuwe veilige fietsverbinding tussen Gooreinde en Overwijs

zondag, 4 november, 2018

Vrijdag 19 oktober is de aanleg gestart van fietssuggestiestroken op de route Gooreinde-Jagersweg-Overwijs. Er komen brede okergele fietssuggestiestroken aan beide kanten van de straat. En dat vanaf het punt waar men vorige keer gestopt is in Gooreinde in Zoerle-Parwijs ter hoogte van de overgang klinkers-beton tot aan het vrijliggend fietspad van Overwijs-Heksenbrug. Op die manier creëren we zo een nieuwe veilige fietsverbinding. 

De werken duren vermoedelijk van vrijdag 19 oktober tot vrijdag 26 oktober, ook in het weekend. De werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. De fietssuggestiestroken kunnen enkel bij goed droog weer gelegd worden. Alle buurtbewoners kregen een infobrief in hun brievenbus

Er wordt gewerkt met een mobiele werf die steeds verder opschuift. Zo probeert men de hinder voor de omwonenden beperkt te houden. Voor de veiligheid van de wegenwerkers en het vlot verloop van de werken is de weg wel altijd volledig afgesloten op de plek waar men aan het werken is.

Categorieën: 

Navigatie

Sponsors

Enquete of Kwis

In welk boek van Willem Elsschot spelen de kastelen van de Familie De Merode een rol.

Tweets voor en door Westerlo