Westerlo.info

De site voor en door Westerlo
woensdag, 24 januari, 2018 - 12:14

Restaurant Colette opgenomen in Gault&Millau-gids

dinsdag, 8 november, 2016

In de bekende restaurantgids Gault&Millau van 2016 staan maar liefst drie restaurants uit Westerlo. Restaurant Colette, nog maar tien maanden open, behaalde met een 14 op 20 een heel mooie score.

"We hebben tien maanden op de tippen van onze tenen gelopen om dit bereiken. Ik kan niet ontkennen dat dit een fantastisch gevoel geeft.  Deze score zal ongetwijfeld extra klanten opleveren, maar betekent vooral een enorme boost voor heel het team om twee keer per dag het beste van onszelf te geven. Vanaf morgen gaan we werken om in de gids van 2018 een 15 op 20 te halen." 

Klassieke gastronomie

In de restaurantgids wordt restaurant Colette als volgt omschreven : Er wordt klassiek gekookt met mooie producten en veel evenwicht. Bij Colette draait alles rond intense smaken. "Deze vermelding in de gids komt er mede door onze gasten die komen en blijven terugkomen en door het team achter restaurant Colette. Zonder hen was dit niet mogelijk."

Thijs Vervloet kijkt nu ook uit naar 21 november wanneer de Michelinsterren worden toegekend. "Een Michelinster is geen must op dit ogenblik, maar een eerste erkenning smaakt naar meer."

www.restaurantcolette.be


(Bron: Het Nieuwsblad)

 

Categorieën: 

Sponsors

Enquête

Op welke Westelse partij zou u stemmen als er nu gemeenteraadsverkiezingen zouden zijn?

Site-activiteit

1 week 2 dagen geleden
1 week 2 dagen geleden
1 week 2 dagen geleden
Westerlo.info heeft Evenement Spellekesavond Femma Voortkapel toegevoegd.
1 week 2 dagen geleden
1 week 2 dagen geleden

Pagina's

Tweets voor en door Westerlo