Westerlo.info

De site voor en door Westerlo
zondag, 25 juni, 2017 - 10:55

Semantic Views demo

Blogpost

Eindelijk! Na enkele jaren geduld, veel geduld uitoefenen, is de nieuwe website van Westerlo.info online. Geef uw mening te kennen via onze poll, of via de commentaarknop onderaan deze eerste blogpost. En neem natuurlijk ook vooral deel: stel uw kandidatuur als blogger, burgerjournalist of fotoreportagemaker, en maak u profiel aan als inwoner van Westerlo.info!

Verwijderlink:
Bewerkingslink:
Blogpost
Naar tweejaarlijkse traditie werden op donderdag 26 mei 2016 de Sint-Lambertus Middenscholen ondergedompeld in een multicultureel bad tijdens de negende editie van het Wereldfeest. Tijdens deze bijzondere dag maakten de leerlingen van de eerste graad van de Sint-Lambertusscholen – zowel Westerlo Centrum, Veerle als Oosterwijk - kennis met een voor hen minder bekend stukje van de wereld.
 
Verwijderlink:
Bewerkingslink:
Blogpost

Op 13, 14 en 15 augustus 2016 staat Westerlo op zijn kop voor de 50ste editie van het wereldberoemde Folklorefestival. Tijdens deze drie dagen zijn er gastgezinnen nodig voor de opvang van de buitenlandse deelnemers. Voor zij die hierin geïnteresseerd zijn is er een inforavond op vrijdag 24 juni om 20u in de Garve (Asberg 8, 2260 Westerlo). Kandidaat-gastgezinnen kunnen ook altijd een seintje geven via volgend emailadres: festival@diespelewei.be.

Onderstaand filmje geeft nog bijkomende info:

 

Verwijderlink:
Bewerkingslink:
Blogpost
Afgelopen maandag repeteerde Günther Neefs samen met de Koninklijke Fanfare Jaak Lemmens voor hun concert op zaterdag 12 november in de Zoerla.
Tijdens de pauze poseerde Günther met enkele fans.
Verwijderlink:
Bewerkingslink:
Blogpost

Westerlo.info wenst iedereen een zalig kerstfeest.

 kerstelf.071224

 

Verwijderlink:
Bewerkingslink:
Blogpost

Westerlo.info - nieuwe versie - bestaat 1 jaar! We wensen al onze bezoekers dit jaar en de mensen die zichzelf hebben ingeschreven op de site, en natuurlijk ook alle mensen van Westerlo een gelukkige nieuwjaar en een spetterend 2017.

Voor Westerlo.info was 2016 een opstartjaar. Bedoeling is om in 2017 op kruissnelheid te komen. Daarvoor hebben we u hulp nodig: schrijf u om te beginnen in als inwoner of als handelaar! Verder zijn we nog op zoek naar medewerkers: meer specifiek voor het maken van fotoreportages. Ook bloggers zijn van harte welkom.

Verwijderlink:
Bewerkingslink:
Blogpost

Zaterdag 1 april 2017 - en dit is geen aprilgrap (hopelijk) - vindt in de Zoerla de Nacht van de 30 plussers plaats. De muziek wordt verzorgd door de discobars die in de jaren negentig van vorige eeuw nog het mooi weer maakten in Westerlo: Focus, Flatline, en natuurlijk ook het legendarische DB Brazil. Op deze link vind je alle info over dit evenement. Tickets kosten 8 euro, aan de kassa betaal ja 12 euro. Tickets kan je hier online kopen.

Verwijderlink:
Bewerkingslink:
Evenement

Gravin de Merodestraat 19
Tussen 11.00 uur en 12.00 uur

secretariaat.basisschool.heultje@westerlo.be en 016 69 97 80
www.gbsheultje.be

Verwijderlink:
Bewerkingslink:
Evenement

Van 9.00 tot 10.45 uur.
basisschool@debeeltjens.be - 014 53 86 51
www.debeeltjens.be
Basisschool De Beeltjens Spikdorenveld 22

Verwijderlink:
Bewerkingslink:
Evenement

016 69 90 08

Tuin hier Schoolstraat 54

Verwijderlink:
Bewerkingslink:

Pagina's

Sponsors

Enquête

Op welke Westelse partij zou u stemmen als er nu gemeenteraadsverkiezingen zouden zijn?

Site-activiteit

13 min 41 sec geleden
18 min 39 sec geleden
Westerlo.info heeft Evenement Youthday toegevoegd.
22 min 12 sec geleden
24 min geleden

Pagina's

Tweets voor en door Westerlo